עת"מ
בית המשפט המחוזי ירושלים
|
18832-09-11
11/09/2012
|
בפני השופט:
יגאל מרזל
|
- נגד - |
התובע:
מועצה מקומית אבו גוש עו"ד נוער בן-אריה ואח'
|
הנתבע:
מועצה מקומית מטה יהודה
|
החלטה |
1. ניתן בזאת צו ארעי המונע את המשך הליכי הגבייה. ככל שמבוקש לשנות מצו זה, בשים לב למועד יצירת החוב הנטען, ההליכים שהיו בין הצדדים והמועד הקרוב לדיון שנקבע, תוגש תגובה מטעם המשיבה והדיון בעניין זה יתחדש.
2. דיון בעתירה יתקיים לפני
ביום 15.11.2011 בשעה 13:30
.
3. כתב תשובה, בצירוף תצהיר לתמיכה בעובדות המצוינות בו, יוגש על-ידי המשיבה עד ליום 6.11.2011.
4. על ב"כ העותרת להמציא את מלוא כתבי בית הדין, בצירוף החלטתי זו, לידי המשיבה, תוך שני ימי עבודה. אישור מסירה יישמר בידי ב"כ העותרת ויוצג לבית המשפט במידה ויתבקש לעשות כן.
5. בקשות לדחיית מועדי דיון שנקבעו וייקבעו בתיק זה, אם יוגשו, ייעשו בהתאם להוראת נוהל 1-10 (טיפול בבקשות לדחיית מועדי דיון), או (לפי העניין) להוראת נוהל 2-10 (טיפול בבקשות לדחיית מועד מטעמים הקשורים בקיום דיון באותו מועד לפני שופט אחר), אשר יצאו מלפני נשיאת בית המשפט העליון. בקשות שלא יוגשו באמצעות הטפסים שצורפו להוראות נוהל אלו, או בקשות שלא צורפו להן האישורים הנדרשים, או שנשמטו מהן פרטים רלבנטיים - יכול ויידחו מטעם זה בלבד. ניתן לעיין בהוראות הנוהל באתר האינטרנט של הרשות השופטת או במזכירות בית המשפט.
6.
המזכירות תעדכן היומן ותשלח החלטה זו לב"כ הצדדים, באמצעות הפקסימיליה.
7. התיק יובא לעיוני עם קבלת כתב התשובה, או ביום 7.11.2011, לפי המוקדם.
ניתנה היום, י"ב באלול תשע"א, 11 בספטמבר 2011, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת