החלטה בתיק הפ"ב 29194-08-13 - פסקדין

: | גרסת הדפסה
הפ"ב
בית המשפט המחוזי בתל אביב - יפו
29194-08-13
22.8.2013
בפני :
ישעיהו שנלר סגן הנשיאה

- נגד -
:
1. יהלומי אודי לימור ובניו בע"מ
2. לאו שכטר יהלומים בע"מ
3. בנדיאקו בע"מ
4. ה.ס. יהלומים בע"מ
5. שמחה יצחקוב
6. רוזי בלו סיילס בע"מ
7. חברת יהלומי אבנית (1986) בע"מ
8. אס. הייץ'. אנד איי. יהלומים בע"מ
9. אינפיניטי ג'מס בע"מ
10. אל.אל.די. יהלומים בע"מ
11. קסל יצרני יהלומים בע"מ
12. יהלומי אחים ירושלמיבע"מ
13. א.מ.א יהלומים שותפות מוגבלת
14. יהלומי י. נדל בע"מ
15. אלדד בן דוד
16. בנימין יקותיאל
17. אילן דורון

עו"ד אלטשולר
:
1. בס"ד יהלומי ס. שלום ובניו בע"מ
2. שלום סעדה
3. אורן סעדה
4. אורית דסקלו
5. דליה סעדה בוקריס
6. בנק אגוד לישראל בע"מ - סניף הבורסה ליהלומים

עו"ד דרוקר
עו"ד ליאת עיני
החלטה

1.         בעקבות הדיון האחרון, ובהתאם להחלטה שניתנה ביום 19.8.13, נקבע דיון בפני כב' השופט אטדגי, ליום 29.8.13 שעה 09:00 (להלן: הדיון הקבוע). 

ודוק, דווקא המשיבים הם אלו שבתחילה סברו כי אין צורך בקביעת מועד תכוף, אולם בית המשפט סבר כי  יש מקום לקביעתו, הגם שניתן כמובן לדחותו, בהסכמה.

מכל מקום, ביני וביני, הוגשו בקשות אלו או אחרות.

משכך, יידרש בית המשפט בדיון הקבוע, לאותם נושאים שיהא צורך להידרש אליהם, ככל שאלו לא יוסדרו טרם לכן.

2.         עם זאת, דומה כי אכן יש מקום שב"כ הצדדים ינסו להגיע להסכמות אלו או אחרות.

3.         בהתייחס לבקשה שהוגשה לתיקון פרוטוקול, תוגש תגובת המבקשים עד ליום 27.8.13, וככל שלא תהא הסכמה, תידון הבקשה בדיון הקבוע.

4.         כך גם יגיבו המבקשים לבקשת עו"ד עופר, לעניין סיום מינויו, כמצוין בבקשה שהוגשה מטעמו, כל זאת עד ליום 27.8.13.

עד אותו מועד יתייחסו גם המשיבים באמצעות בא-כוחם דהיום למבוקש.

עם זאת, ניתן להסכים כמובן שעוה"ד דהיום יבוא במקומו של עו"ד עופר, ככל שמינויו של כונס הנכסים יוותר על כנו.

גם ביחס לבקשה זו, ככל שלא תהא הסכמה, היא תידון בדיון הקבוע.

5.         לעניין הסכמת הצדדים אשר קיבלה תוקף של החלטה, יש להעיר כבר עתה כי כנטען על-ידי המבקשים, כי הבקשות לעניין עיכוב ביצוע והחלפת הכונס לא נתמכו בתצהיר על כל המשתמע מכך.

יתר על כן, אכן במהלך הדיון והניסיונות להגיע להסכמות, המשיבים באמצעות באי-כוחם, ביקשו בשלב זה או אחר, כי ימונה כונס נכסים חיצוני ובמיוחד בכל הקשור לנושא בדיקה וקבלת חומר מהמחשבים.

אולם, בסופו של יום, קיבלו המשיבים אשר נכחו באולם, וכך גם ב"כ המשיבים, את אשר הוצע על-ידי בית המשפט וכמפורט בפרוטוקול הדיון החל מעמ' 6, מהמילים "ב"כ הצדדים:" ואילך.

לא בכדי, ציין בית המשפט בסעיף 6 אודות ההסכמה שניתן היה להבינה ביחס למינויו של עו"ד אלטשולר, ומכל מקום, מצא לנכון בית המשפט לנסח את כל הנדרש, לרבות אותם סייגים אשר היה בהם להבטיח, לכאורה, גרימת נזק למשיבים מעבר לנצרך במסגרת הבקשה.

כך, האמור בסעיף 8 אודות נוכחותו של עו"ד עופר וכך המגבלות שיוטלו על כונס הנכסים.

בנוסף, הוגבל כונס הנכסים גם באמור בסעיף 10 לאשר הוצע על-ידי בית המשפט.

יתר על כן, הצדדים אף הסמיכו את בית המשפט להחליט בנושא המחשב אשר מצוי בביתו של המשיב 2, וכשבית המשפט הורה בהתאם להסכמה, כי המחשב יובא למשרדו של עו"ד אלטשולר יחד עם סיסמת הכניסה.

לאור האמור, ניתן לקבוע כי ב"כ המשיבים, וכך גם המשיב 3, הסכימו גם הסכימו למינויו של עו"ד אלטשולר ככונס נכסים זמני.

ודוק, ההסכמות האמורות היו מפורשות וברורות ובית המשפט לא היה נותן תוקף של החלטה לאשר הוצע, אלמלא ההסכמות.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>