ביום 14.7.2016 התקיים בפניי דיון בנוכחות התובע ובא כוחו בלבד, מאחר שלא היתה התייצבות לנתבעת או מי מטעמה, חרף מסירת הזימון לידיה. לבקשת בית הדין ניסה ב"כ התובע ליצור קשר טלפוני עם משרד ב"כ הנתבעת, ונענה על ידי מזכירת המשרד כי היא אינה מצליחה להשיג טלפונית את ב"כ הנתבעת.
בהחלטה שניתנה במעמד הדיון הוענקה לנתבעת האפשרות להבהיר עד ליום 27.7.2016 מדוע לא יינתן כנגדה פסק דין בהעדר התייצבות, ובהחלטה נוספת שניתנה באותו יום התבקש ב"כ התובע להעביר לב"כ הנתבעת עותק מפרוטוקול הדיון באמצעות פקס.
ב"כ התובע העביר עותק מאישור הפקס לב"כ הנתבעת ביום 18.8.2016, ומן המערכת הממוחשבת אף עולה כי היו צפיות של ב"כ הנתבעת באתר.
חרף האמור, עד כה לא הגישה הנתבעת כל הודעה או בקשה אחרת.
בנסיבות אלה, ובפרט משמדובר בדיון שני שאליו נמנעת הנתבעת מלהתייצב (ואף ההוצאות בגין העדרה התייצבותה לדיון שהתקיים בפני כב' השופטת לויט ביום 18.2.2016 טרם שולמו), ניתן בזאת פסק דין בהעדר התייצבות כנגד הנתבעת, ועל יסוד כתב התביעה בלבד.
הנתבעת תשלם לתובע, בתוך 30 ימים מיום שיומצא פסק הדין לידיה, את הסכומים הבאים:
שכר עבודה בסך של 4,650 ₪;
גמול שעות נוספות בסך של 1,680.8 ₪;
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.
האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.