ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות פתח תקווה
|
8206-07-09
18/03/2010
|
בפני השופט:
ריבה שרון
|
- נגד - |
התובע:
חבצלת דהרי
|
הנתבע:
1. אביגייל מלאכי 2. דניאל אלמקייס
|
החלטה,החלטה |
החלטה
אין ספק שהתובעת זכאית להיפרע בגין הנזק שנגרם לרכבה.
ברם – שתי גרסאות בפניי ולא ניתן להכריע בהם מבלי שאשמע את שני הנהגים.
לא מן הנמנע, כי גם לאחר שאשמע את שני הנהגים יקשה עליי להכריע מי אשם בתאונה, ויחד עם זאת – אעשה כמיטב יכולתי.
ברם – הנתבעת 1 לא התייצבה לדיון ומאחר ואין אישור מסירה כדין לידיה ביחס למועד הדיון היום, אין מנוס לצערי מדחיה. חשוב לציין כי הנתבעת 1, התגוננה בפני התביעה, כך שהיא הביעה דעתה כי ברצונה להתייצב לדיון.
ראיות הצדדים תשמענה ביום 11.10.11 בשעה 08:50.
המזכירות תואיל לזמן את הנתבעת 1 לדיון הנ"ל.
כדי לחסוך עגמת נפש מהתובעת- אציע לתובעת לוודא לפחות 45 יום טרם הדיון כי קיים אישור מסירה כדין לנתבעת 1, וככל שיתברר שאין כזה, עליה לבצע מסירה אישית לידי התובעת.
בשולי הדברים ולאחר שאף הוצג בפניי פרוטוקול הדיון בתביעותיהם ההדדיות של הנתבעים זה כנגד זה, הכולל גם את עדויותיהם של שני הנתבעים הנהגים באותו אירוע, אציע לנתבעים לשקול הסכמה לפיה יחלקו את הנזק וישמעו לתובעת ובכך יקנו סיכונים וסיכויים וייתרו את ההידיינות העתידית בתיק זה.
שמעתי את בקשת התובעת לפטור אותה מהתייצבות לדיון הבא. צר לי על הטרדה שנגרמה לתובעת, והיא רשאית לשקול את הדברים כהבנתה.
מכל מקום – תוצאות התובעת, מעבר לנזק לרכבה תילקחנה בחשבון בסוף הדיון.
ניתנה והודעה היום ג' ניסן תש"ע, 18/03/2010 במעמד הנוכחים.
ריבה שרון, שופטת
החלטה
לאחר הדיון הבחנתי כי בשוגג נקלד כי מועד הדיון הבא הינו ה-11.1.11 בעוד שהכוונה היתה 11.10.2010.
המזכירות תואיל להודיע טלפונית לצדדים וכן לשלוח אליהם עמ' נוסף זה של הפרוטוקול שבו מצוין המועד הנכון של הדיון.
עם הצדדים הסליחה.
ניתנה והודעה היום ג' ניסן תש"ע, 18/03/2010 במעמד הנוכחים.
ריבה שרון, שופטת
הוקלד על ידי: נועה לוי