תא"מ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
|
56491-07-12
10/10/2013
|
בפני השופט:
ירון גת
|
- נגד - |
התובע:
יוסף משה גרנות
|
הנתבע:
ויקטור מחסני עץ ורעפים בע"מ
|
|
החלטה
בהמשך להסכמת הצדדים בדיון מיום 10.10.13, אשר קיבלה תוקף של החלטה, ולצורך הכרעה במחלוקת בתיק אני ממנה כמומחית פוליגרף מטעם בית המשפט את גברת חוה יודפת ("אוראן חברה בע"מ"), מדרך פתח תקווה 44 תל-אביב, טלפון: 03-6393184, 03-6875424, פקס: 03-5374486.
המומחית מתבקשת לזמן את העד מטעם התובע, מר עפו חסן זאמל (להלן: "מר עפו"), ואת נציג הנתבעת, מר ויקטור גואטה (להלן: "ויקטור") ולערוך לכל אחד מהם בדיקת פוליגרף באשר לאמיתות הגרסה הבאה:
ביום 23.4.12 הגיע מר עפו לויקטור עם שיק משוך על ידי התובע, מר גרנות, בסך של 23,200 ₪ ומסר את השיק לויקטור. מר עפו אמר לויקטור כי מר גרנות הפסיק את ההתקשרות עם הגגן משה ג'נאח וכי הוא מעוניין לקנות מויקטור ישירות סחורה לבניית הגג הקדמי, ומר עפו הסביר לויקטור שמדובר בתשלום של גרנות שאינו קשור להתחשבנות של ויקטור עם הגגן ג'נאח. ויקטור הסכים לכך. מר עפו אמר לויקטור כי התשלום הנ"ל הוא בגין סחורה אשר טרם סופקה והדרושה לבניית הגג הקדמי. ויקטור הסכים לכך ואמר שאין בעיה ושהוא יספק את הסחורה תוך יום יומיים.
לאחר מכן המומחית מתבקשת לחוות את דעתה המקצועית באשר לאמיתות תשובותיהם ביחס לנכונות הגרסה הנ"ל.
הצדדים יצרו קשר עם המומחית לשם תיאום הבדיקות בתוך 7 ימים מיום אישור מינויה. הצדדים ישתפו פעולה עם המומחית.
המומחית תמציא את חוות-דעתה לתיק בית המשפט עם עותק לצדדים תוך 45 יום מהיום.
לצורך ביצוע הבדיקה, תעביר המזכירות למומחית את כתבי הטענות ואת פרוטוקול הדיון מיום 10.10.13.
כמוסכם בין הצדדים, בשלב זה ישאו הצדדים בשכר טרחתה של המומחית שווה בשווה, ובפסק הדין אקבע מי יישא בסופו של דבר, בשכר טרחת המומחית, בהתאם לתוצאות בדיקתה.
קביעתה של המומחית מטעם בית המשפט בחוות דעתה תהא מכרעת.
המומחית תודיע לבית המשפט אם היא יכולה לקבל על עצמה את המינוי, אם אין לה היכרות קודמת עם מי מהצדדים, אם היא יכול לעמוד בלוח הזמנים שקבעתי, וזאת עד ליום 21.10.13.
נקבע לתזכורת פנימית ליום 22.10.13.
המזכירות תשלח עותק החלטה זו למומחה ולצדדים בדואר.
ניתנה היום, ו' חשון תשע"ד, 10 אוקטובר 2013, בהעדר הצדדים.