לאחר שעיינתי בבקשתו של התובע, כמו גם בתגובת הנתבע, החלטתי להיעתר לבקשה, באופן חלקי בלבד, וזאת כמפורט להלן:
א.ביחס לשאלה מס' 1 - השאלה מאושרת. לא מצאתי טעם ענייני בהתנגדות שהעלה הנתבע ביחס לשאלה זו, ואשר הינה שאלה רלבנטית.
ב.ביחס לשאלה מס' 2 - השאלה מאושרת, וזאת לאור הסכמת הנתבע.
ג.ביחס לשאלה מס' 3 - השאלה לא מאושרת. מקובלים על בית הדין טעמי ההתנגדות שהעלה הנתבע בהתנגדותו, שכן לא מדובר כלל ב"אסכולה" והתובע אף לא הוכיח קיומה של אסכולה כנדרש על פי הפסיקה.
ד.ביחס לשאלה מס' 4 - השאלה לא מאושרת. המדובר בשאלה כללית, לא ברורה ולא מפנה לנתונים כלשהם, ובעניין זה יש טעם בהתנגדות שהעלה הנתבע בהתנגדותו.
ה.ביחס לשאלה מס' 5 - השאלה לא מאושרת. המדובר בשאלה כללית, היפותטית ותיאורטית, ואין בה כדי להבהיר את חוות הדעת בסוגיית הקשר הסיבתי.
ו.ביחס לשאלה מס' 6 - השאלה לא מאושרת. צודק הנתבע בטענתו, כי מדובר בשאלה כללית שאין לה קשר לתביעה נשוא הבקשה, ואין בה כל צורך להבהיר את חוות הדעת בסוגיית הקשר הסיבתי.