חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ב"ל 34919-04-13.01 סולמה נ' המוסד לביטוח לאומי

תאריך פרסום : 13/01/2015 | גרסת הדפסה
עב"ל
בית דין אזורי לעבודה נצרת
34919-04-13
01/01/2015
בפני השופט:
מירון שוורץ

- נגד -
התובעת:
סולמה אלסה מליבובסקי
עו"ד אלי מלול ואח'
הנתבע:
המוסד לביטוח לאומי
עו"ד ראמי אבו זידאן
החלטה

 

 

1.בהתאם להסכמת הצדדים, כמפורט בפרוטוקול הדיון מיום 2.12.14 והודעתם המשותפת מיום 10.12.14, ולאחר בחינת רשימת המומחים שהוצגה ע"י הצדדים ובירור בדבר אפשרות מינויים בהליך, הנני ממנה את: מר אלכס טקצ'מן – קרן מעבדות גהות, הגדוד העברי 25, ת.ד. 491 אשקלון 78104 כמומחה בהליך, לצורך מתן חוות דעת (להלן: "המומחה").

 

2.המומחה מתבקש להכין חוות דעת, בשאלה האם ייתכן כי התובעת בעבודתה נחשפה לחומרים איתם עבדו בתחנות העבודה בשנים הרלוונטיות, תוך התייחסות במידת האפשר לסוגי החומרים, מינון של החומרים, מיקום חדר עבודתה של התובעת בשטח המפעל, משטר הרוחות השורר במפעל ואמצעי הסינון, האוורור והמיזוג שפעלו בחדרה במהלך תקופת עבודתה.

 

3.המומחה ייתן את חוות דעתו, על יסוד כל החומר המצוי בתיק ואשר העתקו הוגש באופן מסודר במצורף להודעה מיום 22.12.14. בנוסף לעיון במסמכים כאמור, יפעל המומחה לביצוע סיור במפעל, לצורך התרשמות מן הדרוש וגיבוש עמדתו בשאלות שהתבקש להשיב עליהן לעיל. המומחה יתאם הסיור מראש עם מפעל "נילית", וכן עם הצדדים ובאי כוחם, אשר יהיו רשאים להצטרף לסיור האמור.

 

4.ככל שהמומחה לא יצליח לגבש עמדתו על יסוד המסמכים שיונחו בפניו, ויידרשו לו נתונים נוספים, יוכל המומחה לפנות לבית הדין בבקשה להורות לכל גורם שהוא, להעביר לו את הנתונים הנחוצים לשלם השלמת חוות הדעת, זאת מבלי שלצדדים או מי מהם תהיה הזכות להתנגד לכך.

 

5.שכר טרחתו של המומחה ישולם ע"י הצדדים, בחלקים שווים, במישרין לידי המומחה.

 

6.למען הסר ספק מובהר לצדדים כי המומחה משמש בגדר "יועץ מקצועי" לבית הדין, בתחום מומחיותו, אולם שיקול הדעת הסופי מצוי בידי בית הדין. על בסיס המסקנות בסוגיות הרלוונטיות כפי שיפורטו לאחר קבלת חוות הדעת, תינתן החלטה בשאלת מינוי מומחה רפואי בהליך והעובדות אשר יונחו בפניו.

 

7.המומחה מתבקש להגיש את חוות דעת ככל האפשר בתוך 30 יום מהיום.

 

ניתנה היום, י' טבת תשע"ה, (01 ינואר 2015), בהעדר הצדדים ותישלח אליהם.

 

Picture 1

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ