עפ"ת
בית המשפט המחוזי מרכז
|
49877-12-10
30/12/2010
|
בפני השופט:
ד"ר אחיקם סטולר
|
- נגד - |
התובע:
בריגיט ברידו
|
הנתבע:
מדינת ישראל
|
|
החלטה
החלטה
המדובר בבקשה לעיכוב ביצוע גזר דין שניתן ביום 15/12/10. על פי גזר הדין הייתה אמורה המערערת להתחיל ריצויו של עונש מאסר שהושת עליה ביום 30/12/10. למרות שמדובר בגזר דין מיום 15/12/10 הוגשה רק ביום 29/12/10 בקשה לעיכוב ביצוע גזר דין. בית המשפט קבע את התיק לדיון ליום 30/12/11 בשעה 09:00 .
בשעה היעודה המערערת ו/או בא כוחה לא התייצבו. בית המשפט המתין לה שעה ובשעה 10:00 נדחתה הבקשה מחמת אי התייצבות.
עתה מוגשת בקשה לדיון דחוף. אין בידי להיעתר לבקשה.
בית המשפט קבע מועד ביומנו לדיון בבקשה ביום 30/12/10 בשעות הבוקר ואינו יכול לקיים את הדייון במועד מאוחר יותר.
מן הסתם, למערערת לא אצה הדרך באשר את הבקשה לעיכוב ביצוע הגישה כשבועיים לאחר שניתן גזר הדין, ובית משפט קמא נעתר חלקית לבקשה לעיכוב ביצוע של גזר הדין, באופן שהמערערת אמורה הייתה להתחיל את ריצוי עונש המאסר ביום 30/12/10. אין למערערת להלין אלא על עצמה. למרות שהגישה את הקשה בשיהוי ניכר היה בית המשפט מוכן לדון בבקשה בנפש חפצה ביום 30/12/10 בשעות הבוקר. המערערת, מסיבותיה היא, בחרה שלא להתייצב. העובדה שהוגשה על ידי בא כוחה בקשת דחיה, שלא הגיעה לשולחנו של בית המשפט, אינה מעלה ואינה מורידה. שכן, באין החלטה על דחיה, היה עליה להתיצב במועד שנקבע.
הבקשה לעיכוב ביצוע תידון בפני ביום 3/1/11 בשעה 13:00 בבית המשפט ברח' הס. על המזכירות לשלוח העתק החלטה זו למשיבה. המערערת תובא באמצעות שב"ס.
על המזכירות לשלוח העתק החלטה זו למשיבה אשר תתיצב במועד האמור לדיון בבקשה.
ניתן היום, כ"ג טבת תשע"א, 30 דצמבר 2010, בהעדר הצדדים.
וקלד על ידי .......
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת