פש"ר
בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו
|
2567-09
20/10/2010
|
בפני השופט:
חגי ברנר
|
- נגד - |
התובע:
גלית אבניר
|
הנתבע:
1. כונס הנכסים הרשמי - מחוז ת"א 2. אופיר פדר
|
|
החלטה
בפניי בקשת חייבת למתן צו כינוס ולהכרזתה פושטת רגל.
לאחר שעיינתי בבקשה, בדו"ח המנהל המיוחד ולאור הסכמת הצדדים, אני נעתר לבקשה ומכריז על החייבת פושטת רגל.
לא ניתן לומר שישנו פיגור בתשלום שכן חודש אוקטובר טרם הסתיים.
המנהל המיוחד, עו"ד אופיר פדר מתמנה כנאמן בפשיטת הרגל והתחייבותו בעת מינויו כמנהל מיוחד תבטיח גם את מינויו כנאמן.
באשר לסכום של 8,762 ₪ הרי שהחייבת טוענת שמדובר בכספי חסכון של בנה הקטין. המנהל המיוחד יבדוק טענה זו וככל שיש צורך בהכרעה שיפוטית יודיע על כך לבית המשפט.
לכאורה מתוך המסמכים שהציגה החייבת בתשובתה לדו"ח המנהל המיוחד עולה כי אכן מדובר בכספי קטין, אך יחד עם זאת ניתנת למנהל המיוחד שהות נוספת כדי לבדוק ענין זה.
באשר לקופות הגמל יש להגיש בקשה נפרדת כאשר מובהר בזאת כי ניתן להורות על העברת כספים אך ורק אם מדובר בכספים שאינם כספי קצבה כאמור בפקודה.
ניתנה והודעה היום י"ב חשון תשע"א, 20/10/2010 במעמד הנוכחים.
חגי ברנר, שופט
הוקלד על ידי: אסתר סודאי
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת