חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

אביב נ' איתמר עזרי הדרכה בע"מ ואח'

תאריך פרסום : 11/07/2013 | גרסת הדפסה
ס"ע
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
30482-05-12
30/06/2013
בפני השופט:
קרן כהן

- נגד -
התובע:
הדסה אביב
הנתבע:
1. איתמר עזרי הדרכה בע"מ
2. איתמר לוין
3. אילון נהיגה מתקדמת בע"מ
4. איילת לוי

החלטה

לפניי בקשת המבקשת (התובעת) לגילוי חשבוניות מטעם המשיבים לתקופה שמחודש 12/2011 ועד לחודש 12/2012.

לאחר ששקלתי את הבקשה, התגובה והתשובה מצאתי כי דין הבקשה להתקבל בחלקה, כפי שיפורט להלן:

לעניין המשיבה 1 (איתמר עזרי הדרכה בע"מ) – המשיבה 1, מעסיקתה של המבקשת, טענה כי עילת פיטורי המבקשת היא סיום פעילותה בסוף חודש 12/2011. משלטענת המבקשת המשיכה המשיבה 1 בפעילותה גם בשנת 2012, הרי שקיימת רלוונטיות לחשבוניות שהונפקו בשנת 2012, ככל שהונפקו.

אוסיף כי משלא נטען כי המשיבה 1 הפסיקה פעילותה בתחילת חודש 12/2011 אין רלוונטיות לחשבוניות שהונפקו בחודש זה.

המשיבה 1 הודיעה כי לא הנפיקה חשבוניות בשנת 2012 ואף צירפה אישור אישור רואה חשבון לפיו דיווחה על מחזור של אפס ₪ למס ערך מוסף. עם זאת, משטענה זו לא נתמכה בתצהיר, אני מורה כי המשיבה 1 תגלה את החשבוניות לשנת 2012 וככל שלא הונפקו חשבוניות בשנה זו, תמציא למבקשת תצהיר בעניין זה.

לעניין המשיבה 3 – המבקשת לא פירטה בבקשה מהי הרלוונטיות של החשבוניות שהנפיקה המשיבה 3 בשנת 2012 ומדוע יש בגילוי החשבוניות כדי לייעל את ההליך. בהקשר זה אציין מעולם לא נטען כי המשיבה 3 אינה חברה פעילה ולכן לא ברור מדוע קיימת רלוונטיות לחשבוניות שהנפיקה המשיבה 3.

עוד אציין כי לטעמי אין בגילוי החשבוניות כדי לשפוך אור בסוגיה שבמחלוקת בין הצדדים שעניינה הפסקת פעילותה של המשיבה 1 או המשך הפעילות באמצעות המשיבה 3 וכי היעתרות לבקשה לגילוי כל החשבוניות שהונפקו החל מחודש 12/2011 ועד לחודש 12/2012 עשויה להכביד שלא לצורך על המשיבה 3.

בנסיבות אלה, לא מצאתי עילה להיעתר לבקשה למתן צו לגילוי חשבוניות המשיבה 3.

סוף דבר – הבקשה מתקבלת בחלקה.

המשיבה 1 תגלה עד ליום 15.7.2013 את החשבוניות שהנפיקה בשנת 2012. אם המשיבה 1 לא הנפיקה חשבוניות בשנת 2012 תצהיר על כך במסגרת תצהיר גילוי המסמכים מטעמה.

הוצאות הבקשה יובאו בחשבון בעת מתן פסק הדין בסיום ההליך.

ניתנה היום, כ"ב תמוז תשע"ג, (30 יוני 2013), בהעדר הצדדים ותישלח אליהם.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ