מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> אבו שקרה נ' דר נופרים בע"מ - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

אבו שקרה נ' דר נופרים בע"מ

תאריך פרסום : 05/09/2011 | גרסת הדפסה
ס"ע
בית דין אזורי לעבודה חיפה
30372-04-10
05/09/2011
בפני השופט:
אסף הראל

- נגד -
התובע:
ג ' יהאד אבו שקרה
הנתבע:
ד . ר . נופרים בע"מ

החלטה

1.הפלוגתאות בתובענה זו הן כדלקמן: 

א.מה היתה תקופת ההעסקה: האם –כטענת התובע – 19 חודשים ו-8 ימים (6/06 עד 6/07; 4-9/07; 1/09 עד 8/3/08; 11/07) או שמא – כטענת הנתבעת – 5 חודשים (7-9/07; 2-3/08)?

ב.מה היתה מתכונת ההעסקה: האם – כטענת התובע – עבודה כל יום בימי חול (א-ה) בשעות 17:00 עד 07:00 והחל מיום ו' בשעה 15:00 עד יום א' בשעה 07:00, או שמא, כטענת הנתבעת – משעה 22:00 עד 06:00 בימי חול, ובשבתות מ-10:00 עד 15:00 והכל בימים לפי קריאה לעבודה?

ג.האם יש לומר כי על תנאי העסקת התובע אצל הנתבעת חלות הוראות צו ההרחבה בענף השמירה? בעניין זה – זכאות התובע לפיצוי בגין אי הפרשת כספים לפנסיה בשיעור הנתבע על ידו.

ד.זכאות התובע לדמי נסיעות עפי עלות חופשי-חודשי של 140 ₪. בעניין זה: האם כטענת הנתבעת, כלל השכר ששולם בפועל תשלום בגין נסיעות?

ה.זכאות התובע לדמי הבראה.

ו.זכאות התובע לפדיון חופשה. בעניין זה – האם, כטענת הנתבעת, שולם לתובע הכל בגין רכיב זה?

ז.זכאות התובע לפיצויי פיטורים. בעניין זה – האם, כטענת התובע, ביקש לשוב לעבודה לאחר אישפוזו וסורב ע"י הנתבעת? או שמא – התפטר ללא מתן הודעה מוקדמת מראש באופן המזכה את הנתבעת בפיצוי בשל כך.

באשר לבקשת התובע לזימון עדים, הרי דינה להתקבל. המזכירות תוציא זימון לדיון המופנה לעדים הבאים: סוועאד יוסף דאו; אחמד שוהאני; גו'לי שווילי. ב"כ התובע יפנה למזכירות ביה"ד ויקבל לידיו את הזימון לדיון ישירות. התובע ימציא את הזימונים לדיון לשלושת העדים במסירה אישית, לא יאוחר מ-21 ימים לפני מועד דיון ההוכחות.

הצדדים יסכמו את טיעוניהם בע"פ מיד בתום פרשת הראיות.

דיון הוכחות יתקיים ביום 24/10/11 בשעה 11.00.

ניתנה והודעה היום ו' אלול תשע"א, 05/09/2011 במעמד הנוכחים.

אסף הראל, שופט

הוקלד על ידי: ענבל כהן

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ