פש"ר
בית המשפט המחוזי חיפה
|
33127-08-10
21/01/2011
|
בפני השופט:
בטינה טאובר
|
- נגד - |
התובע:
מחמוד פואד אבו אלהיג'א
|
הנתבע:
כונס הנכסים הרשמי מחוז חיפ ה
|
|
החלטה
הנני ממנה את עו"ד איהאב סעדי כנאמן זמני לביצוע הליכי הצעת הסדר לפי סעיף 19א' לפקודה.
על הנאמן הזמני להפקיד במשרדי הכנ"ר ערובה בחתימת ידו ע"ס 20,000 ₪ להבטחת מילוי תפקידו וחובותיו.
על הנאמן הזמני לפרסם בעיתון יומי בעל תפוצה (הארץ, ידיעות אחרונות, מעריב) מודעה על הצעת ההסדר, הזמנה להגיש תביעות חוב ומועד אסיפת נושים.
כמו כן ישלח הנאמן הזמני בדואר רשום עם אישור מסירה, העתק החלטה זו לכל הנושים המפורטים בדו"ח על חובות ונכסים מטעם החייב, וכן הודעה לפיה עליהם להגיש לנאמן בתוך 60 ימים תביעת חוב; כמו כן הודעה על מועד אסיפת נושים, שמועדה 20 ימים לאחר מכן.
באסיפת הנושים ידון גם אישור מינויו של הנאמן הזמני כנאמן לצורך בדיקת תביעות החוב והמשך הליכי ההסדר.
החלטת אסיפת הנושים תומצא לביהמ"ש על מנת שימונה נאמן לצורך ביצוע ההסדר לבדיקת תביעות החוב.
החייב יישא בכל הוצאות הליך אישור הצעת ההסדר, לרבות פרסום המודעה בעיתונות, משלוח ההודעות לנושים ואגרות וכן הוצאות הנאמן (לרבות הזמני).
על הנאמן הזמני ו/או הנאמן לדווח לבית המשפט אם אכן הושגה הסכמת הנושים להצעה כאמור וכן יגיש בקשה למתן הוראות, ככל שיידרש.
תנאי לעיכוב הליכי הוצל"פ נגד החייב למשך 6 חודשים, הפקדת סך של 20,000 ₪ בקופת ביהמ"ש. רק לאחר שיופקד הסכום, יינתן צו העיכוב.
כן מותנה עיכוב ההליכים בהפקדת סך 1,000 ₪ מדי חודש עד ה-10 בכל חודש, בחשבון נאמנות שיפתח הנאמן הזמני. לא יופקד סכום חודשי כלשהו, יודיע הנאמן לביהמ"ש ויבוטל עיכוב הליכים נגד החייב.
נקבע לדיון בהצעת ההסדר ליום 30.6.09 בשעה 09:00.
המזכירות תמציא העתק ההחלטה לב"כ הצדדים.
ניתנה היום, ט"ז שבט תשע"א, 21 ינואר 2011, בהעדר הצדדים.