ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות חדרה
|
3341-02-10
13/09/2010
|
בפני השופט:
נאסר ג'השאן
|
- נגד - |
התובע:
עמרם אבוטבול
|
הנתבע:
בזרנו שבתאי
|
פסק-דין |
פסק דין
1.הצדדים הסמיכוני לפסוק בסכסוך על דרך הפשרה לפי סעיף 79א' לחוק בתי המשפט [נוסח חדש] התשמ"ד – 1984.
2.התובע הגיש כנגד הנתבע כתב תביעה בטענה, כי בעת שהנתבע נהג ברכבו אחורנית, פגע בקלנועית בבעלות התובע, אותה החנה בצד הכביש צמוד לקופת חולים (התובע לא ציין בכתב תביעתו מועד קרות האירוע הנ"ל).
3.הנתבע טען, כי באותו יום שבו קרתה התאונה, החנה התובע את הקלנועית במקום שהחניה בו אסורה וכי הוא נאלץ לנסוע אחורנית וגרם לקלנועית נזק.
4.הצדדים העידו בפני ולעיוני הוגש המסמך נ/1, ממנו אני למד, כי הוצאות התיקון, עפ"י הצעה שקיבל התובע, עומדות על סך 1,000 ₪.
5.לאחר עיון בכתבי הטענות ולאחר ששמעתי את הצדדים ושקלתי שיקולי דין ושיקולי פשרה, אני מחייב את הנתבע לשלם לתובע סך 600 ₪. הסכום הנ"ל ישולם תוך 30 יום מהיום, שאם לא כן ישא הסכום הפרשי הצמדה וריבית החל מהיום ועד התשלום המלא בפועל.
6.אין צו להוצאות.
ניתן היום, ה' תשרי תשע"א, 13 ספטמבר 2010, בהעדר הצדדים.
בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד
יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת