אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> סע"ש 53746-08-15

סע"ש 53746-08-15

תאריך פרסום : 31/03/2017 | גרסת הדפסה

סע"ש
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
53746-08-15
23/03/2017
בפני השופטת:
כרמית פלד

- נגד -
התובע:
זמיר שטיינהרץ
עו"ד אוהד אור
הנתבעות:
1. בנק הפועלים בע"מ
2. טלדור יועצים בע"מ

עו"ד סמדר קפלן
עו"ד אילן וינדר
החלטה

לאחר שעיינתי בבקשת הנתבעת 2 להוספת מסמך לראיותיה, בהתנגדות התובע לבקשה ובכל יתר המסמכים הרלבנטיים בתיק, מצאתי שיש מקום להיעתר לבקשה. להלן אפרט טעמיי.

  1. תכליתה המרכזית של תקנה תקנה 46(א) לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין), התשנ"ב-1991 אשר דנה בגילוי מסמכים, הינה להביא לחשיפת האמת ולעשיית צדק בהליך השיפוטי. בהתאם, נטיית בית הדין הינה להתיר הגשת כל מסמך העומד במבחן הרלבנטיות, דהיינו כל מסמך שיש בו כדי לשפוך אור על המחלוקת בין הצדדים ולסייע לחקר האמת ולעשיית הצדק. הכלל המקובל הוא ניהול ההליך ב"קלפים פתוחים" ונקודת המוצא היא אכן גילוי מירבי ורחב. כל מסמך שיש בו כדי לסייע לצד להליך לקדם את עניינו ואת טענותיו הוא מסמך בעל זיקה להליך ועשוי להיות רלבנטי.

  2. בשים לב לטיב המחלוקות הנטושות בין הצדדים, הרי שהמסמכים שמבקשת הנתבעת 2 להגיש בשלב זה לתיק בית הדין – טיוטת הסכם עם התובע הכוללת, לכאורה, הערות התובע להסכם ותיקונים שערכה עו"ד מטעם הנתבעת 2 - עשויים לשפוך אור על המחלוקת ולהבהירה.

  3. מנגד, צירופו של המסמך בשלב זה, טרם קיומו של הליך ההוכחות, אינו פוגע בזכויות מי מהצדדים ואינו מקנה יתרון לאף אחד מבעלי הדין. זאת, אף מבלי להביא בחשבון שמדובר במסמך אשר התובע, לכאורה, היה חשוף לו בעת הרלבנטית.

  4. על כן, ונוכח הרלבנטיות האפשרית של המסמך יש מקום להתיר את צירופו לתיק בית הדין.

  5. הנתבעת 2, תעביר את המסמך לידי התובע והנתבעת 1 עד יום א' 26/3/17.

  6. בפתח ישיבת ההוכחות יהא התובע רשאי, במידת הצורך ולפי שיקול דעתו, להשלים בקצרה חקירה ראשית בהתייחס למסמך האמור. הנתבעות תוכלנה לחקור את התובע בחקירה נגדית בכל הנוגע להצהרותיו בחקירה ראשית כאמור.

  7. המזכירות תעביר החלטה זו לצדדים בפקס ותוודא קבלתה טלפונית.

    ניתנה היום, כ"ה אדר תשע"ז, (23 מרץ 2017), בהעדר הצדדים ותישלח אליהם.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>
שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ