אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> ז' נ' ג.רגב ייזום 2000 (2004) בע"מ

ז' נ' ג.רגב ייזום 2000 (2004) בע"מ

תאריך פרסום : 21/12/2020 | גרסת הדפסה

סע"ש
בית דין אזורי לעבודה תל-אביב
63075-11-17
03/09/2020
בפני השופט:
אורן שגב

- נגד -
התובע:
י.ז.
עו"ד מאירי
הנתבעת:
ג.רגב ייזום 2000 (2004) בע"מ
עו"ד מנסור
פסק דין
 

 

האם התובע זכאי לזכויות שונות הנובעות מתקופת עבודתו אצל הנתבעת ומסיומה? זוהשאלה בה עלינו להכריע בתיק זה.

הרקע העובדתי ועיקרי ההליך

  1. הנתבעת היא חברה בע"מ המפעילה עסק לבנייה והתובע, יליד 1995, תושב הרשות הפלשתינאית, הועסק על ידיה במהלך 2 תקופות נפרדות. משך תקופות ההעסקה ואופן סיומן שנוי במחלוקת בין הצדדים.

  2. במסגרת בירור התובענה התנהל דיון הוכחות ביום 21.11.2019, במהלכו העידו התובע ומנהל הנתבעת, מר יוסף גולדברג. במסגרת אותו דיון, הגיעו הצדדים להסכמה דיונית באשר לחלק מרכיבי התביעה, כך שייערך חישוב בסיוע בית הדין לגבי הרכיבים הבאים: חופשה, חגים, פנסיה וקרן פיצויים; עוד הוסכם, כי התובע יחזור בו מהרכיבים המתייחסים לשעות נוספות ולדמי ביגוד, ואילו הרכיבים שבית הדין יכריע בהם הם: נסיעות, פיצויי פיטורין, דמי הודעה מוקדמת ותשלום לקרן עידוד הבניה בלבד.

    בהתאם להסכמה דיונית זו, הצדדים ניהלו הצדדים את חקירותיהם הנגדיות.

  3. דא עקא, לאחר הדיון, הנתבעת חזרה בה מהסכמתה ואולם, לא ביקשה לחזור ולחקור את התובע ביחס לרכיבי התביעה שלגביהם לא חקרה מלכתחילה.

  4. עוד יובהר כי חרף העובדה שהנתבעת חזרה בה מההסכמה, התובע, נאמן להסכמתו הדיונית, הבהיר במסגרת סיכומיו, כי הוא אינו עומד על טענותיו בנוגע לגמול שעות נוספות ולדמי ביגוד.

     

    טענות התובע

  5. לטענת התובע, הוא הועסק אצל הנתבעת כפועל בניין במשך שתי תקופות שמשכן המצטבר - 2.66 שנים. התקופה הראשונה החל מ- 10/2013 ועד 4/2015; והשנייה - החל מ-1/2016 ועד 1/2017.

  6. מתכונת עבודתו כללה 5 ימי עבודה, בין השעות 7:00 ועד 16:00 לכל הפחות ושכרו היומי עמד על 150 ₪.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>
שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ