ת"א
בית משפט השלום פתח תקווה
|
7899-06-13
19/03/2016
|
בפני השופטת:
ריבה שרון
|
| - נגד - |
תובעים:
ג'מאל מסרי
|
נתבעים:
1. אדהם מסרי 2. הראל חברה לביטוח בע"מ
|
| החלטה |
1.תם קדם המשפט. התיק נקבע לשמיעת הראיות עד גמר ולסיכומים בע"פ- ככל שהדבר יתאפשר לבית המשפט, ליום 26/1/17 בשעה 08:40.
2.הצדדים יגישו את עדויותיהם הראשיות בתצהירים וכן תיק מוצגים, על פי לו"ז כדלקמן:
התובע- עד ליום 10/5/16 והנתבעת- עד ליום 25/6/16. המסמכים יוגשו במקביל לתיק בית-המשפט ולצד שכנגד.
לבית המשפט יוגש עותק שני מהתצהירים והמוצגים, כשהנספחים ממוספרים ומדוגלים, ככל שניתן, עבור בימ"ש.
מסמך אשר לא יוגש במועד, לא ניתן יהא להגישו אלא בכפוף לאישור בית המשפט, שישקול זאת רק לאחר בקשה מנומקת, הנתמכת בתצהיר.
לגבי עדים שאינם בשליטה: על כל צד להגיש במועד שנקבע להגשת תצהיריו, בקשה המלווה בתצהיר, הכוללת פירוט של תמצית עדותם, את הסיבה לאי הגשת תצהיר מטעמם, ומה נעשה לשם כך.
3.הודעה בדבר התנגדות (מפורטת וקונקרטית) לחלקים בתצהירים ו/או להגשתם וסימונם כראייה של מסמכים הנכללים בתצהירי ובתיק המוצגים של צד- תוגש בתוך 14 יום ממועד קבלתם, אחרת- לא תישמע. מומלץ להגיע מראש להסכמות בדבר הגשת מסמכים, גם אם בסייגים כמקובל. התנגדות מאוחרת עלולה להדחות ו/או להביא להטלת הוצאות עקב הימשכות הדיון.
4.הצדדים ייערכו לחקירות קצרות ביותר של העדים, עד 15 דקות לעד ועד 30 דקות למומחה רפואי/בע"ד וכן יצטיידו בסמכויות לסיום התיק בפשרה - לפני שמיעת הראיות או אחריה.
5.כל מצהיר יתייצב לדיון. הצדדים יגישו- לא יאוחר מיום 2/7/16 -בקשה לזימון עדים, לרבות עדים שמסיבה כלשהי לא ניתן לקבל מהם תצהיר, שאם לא כן- לא תותר עדותם. למומחה יש להודיע כבר עתה על המועד ולהזכירו מידי 90 יום, למניעת תקלות, בנוסף לזימון הרגיל.
על הבקשה לכלול את שמו וכתובתו המלאים של כל עד.
הדיון לא ידחה באם יתברר כי הוגשה בקשה לזימון עד שאינה כוללת את שם העד או הגורם הרלוונטי וכי משום כך התייצב עד שאינו הגורם הנכון והמתאים למסירת הפרטים הנחוצים מגוף מסוים.