מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> ת"א 57321-07-14 מכלוף נ' היימן ואח' - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"א 57321-07-14 מכלוף נ' היימן ואח'

תאריך פרסום : 25/12/2014 | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום אשדוד
57321-07-14
21/10/2014
בפני השופט:
עמית כהן

- נגד -
התובע:
ניסים מכלוף
הנתבעים:
1. מפעלי סהר תקשורת (1983) בע"מ
2. אלי היימן

פסק דין
 

ניתן בזה תוקף של פסק דין להסכמת הצדדים, על פיה פסק הדין שניתן ביום 24.6.14 בתא"ח 34070-04-14, אשר הוגש על ידי הנתבעים כאן נגד התובע כאן, מתוקן כך שהסכמת הצדדים בתא"ח 34070-04-14 לה ניתן תוקף של פסק דין שם, תהיה בנוסח הבא:

הסכמה מתוקנת בתיק 34070-04-14

א.יינתן צו לפינוי הנכס (מושא תא"ח 34070-04-14) ליום 30.10.14.

ב.למרות זאת, היה והנתבע (ניסים מכלוף) ישלם לתובעים (אלי היימן ו/או מפעלי סהר תקשורת (1983) בע"מ), לפקודת עו"ד עושרת, סכום של 100,000 ₪, בתוספת הצמדה וריבית כדין מיום 25.7.14 ועד לתשלום בפועל, עד ולא יאוחר מיום 25.10.14, יידחה צו הפינוי ליום 30.11.14.

ג.למרות האמור בסעיף ב' לעיל, היה והנתבע ישלם לתובעים, באמצעות עו"ד עושרת, סכום נוסף של 100,000 ₪, בתוספת הצמדה וריבית כדין מיום 25.10.14 ועד לתשלום בפועל, עד ליום 25.11.14, יבוטל צו הפינוי.

ד.הסכום הנ"ל, 200,000 ₪ (נכון למועד פסק הדין המקורי- 24.6.14), מהווה שכר דירה עבור החודשים ינואר 2013 עד סוף יולי 2014.

ה.החל מחודש אוגוסט 2014 ואילך, ישלם הנתבע שכר- דירה בהתאם להסכם השכירות מיום 5.6.99, דהיינו, סכום של 2,727 דולר בתוספת מע"מ, עבור חודש אוגוסט 2014 והחל מיום 1.9.14, סכום של 2,918 דולר בתוספת מע"מ לחודש, כאשר סכום זה יתעדכן כל שנה לאחר מכן, בהתאם להסכם השכירות.

ו.הצדדים ינהלו משא ומתן ביחס ליתרת סכום החוב הנטען והיה ולא יגיעו להסכמה, יהיו רשאים התובעים להגיש תביעה, כפי שימצאו לנכון.

ז. להסרת ספק, מובהר, שהיה ולא ישולם שכר-הדירה השוטף (דהיינו, עבור חודשים אוגוסט 2014 ואילך), יהיו רשאים התובעים להגיש תביעה נוספת לפינוי מושכר.

 

כל התשלומים ישולמו למשכיר, באמצעות עו"ד עושרת, אלא אם יקבל הנתבע הוראה אחרת מהמשכיר. השיקים יירשמו לפקודת עו"ד עושרת. המשכיר יתן לנתבע חשבונית על פי דין.

 

מובהר כי הסכמת הצדדים ניתנה אך ורק כדי למנוע את פינויו של הנתבע מהנכס. אין באמור בהסכמת הצדדים או במה שלא נאמר בה, כדי לפגוע בטענותיהם בדבר חובו של הנתבע (ניסים מכלוף) לתובעים (אלי היימן ו/או מפעלי סהר תקשורת (1983) בע"מ). דהיינו, התובעים רשאים לטעון שסכום חובו של התובע עולה על 200,000 ₪ ולפעול כדין לתבוע את מלוא סכום החוב מהנתבע, אך למעט נקיטת הליכי פינוי בגין החוב העולה על 200,000 ₪ נכון למועד מתן פסק הדין (24.6.14). הנתבע רשאי לטעון נגד סכום החוב הנטען על ידי התובעים, לרבות בעניין גובה דמי השכירות, ורשאי לפעול כדין לתבוע מהתובעים את ההפרש בין סכום החוב הנכון לטענתו לסכום ששולם בפועל, אך למעט קיזוז מתשלומי שכה"ד השוטפים, למעט אם יקבל פסק דין לטובתו.

להסרת ספק מובהר כי הצדדים אינם מוותרים בהסכמה זו על טענותיהם בהליכים אחרים וכל מטרתה להסדיר את תביעת הפינוי אשר הוגשה בתא"ח 34070-04-14.

הפיקדון אשר הופקד על ידי התובע (מר מכלוף ניסים), על פירותיו, יועבר לידי הנתבעים (מר אלי היימן וחב' מפעלי ס.ה.ר. תקשורת (1983) בע"מ), באמצעות בא-כוחם, עו"ד אלן עושרת, על חשבון הסכום שאמור להיות משולם ב- 25.10.14.

 

ניתן היום, כ"ז תשרי תשע"ה, 21 אוקטובר 2014, בהעדר הצדדים.

Picture 1

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ