ת"א
בית משפט השלום ראשון לציון
|
2250-08
05/07/2010
|
בפני השופט:
אורן שוורץ
|
| - נגד - |
התובע:
1. רונן גלעד 2. זהר גלעד
|
הנתבע:
1. יעקב אזובל 2. חגית אזובל
|
|
החלטה
1.נקבע לשמיעת ראיות ליום 12.1.2011 בשעה 09:00 ועד השעה 15:00.
וכן ליום 13.1.2011 בשעה 09:00 ועד גמר הראיות.
וכן ליום 16.1.2011 בשעה 13:00 ועד השעה 15:00, כמועד רזרבי לגמר העדויות.
2.העדים שישמעו הם:
מטעם התובעים - מר רונן גלעד וכן המהנדס מר גבריאל עופר שהגיש חוות דעת כנספח לתצהירו של מר גלעד רונן. בנוסף, יזמן ב"כ התובעים את השמאי מר שלומי יפה שערך שומה מטעם הבנק הממשכן.
מטעם הנתבעים - הנתבע מר יעקוב אזובל, הנתבעת גב' חגית אזובל ומצהיר מר דאבוש, אשר כולם הגישו תצהירים. בנוסף, ניתן היתר לזימון עדים בעל פה: גב' סיגל קעטבי, גב' מיכל שקד, מר אליהו אמסטרדמסקי.
מטעם צדדי ג' 1 ו- 2 – עו"ד צור, עו"ד אונגר, ובנוסף השמאי מר משה סעד (הגיש חוות דעת), שתצהיריהם טרם נמצאים בתיק בית המשפט עקב השביתה.
מטעם צד ג' 3 – צד ג' 3 שתצהירו אמור להגיע לבית המשפט.
3.הזמן הקצוב לחקירות הנגדיות של בעלי הדין, לא יעלה על 40 דקות לכל אחד מב"כ הצדדים, למעט חקירתו הנגדית של מר יעקוב אזובל שלא תעלה על שעה וחצי. הזמן הקצוב לעדים החיצוניים לא יעלה על 25 דקות לכל אחד מב"כ הצדדים.
הזמן הקצוב לחקירות הנגדיות של עדים שבעל פה, לא יעלה על 15 דקות לכל עד.
4.מבחינת סדרי שמיעת הראיות, ישמעו בראש ובראשונה עדי התובעים, לאחריהם ישמעו עדי הנתבעים, ובסוף ישמעו הצדדים השלישיים. ב"כ הצדדים יערכו לשמיעת עדויות התובעים והנתבעים כבר ביום הדיונים הראשון, במובן זה שביום הדיונים הראשון ישמעו כל עדי התובעים וכן ישמעו העדים שבעל פה מצד הנתבעים וגם מר דאבוש וגב' אזובל. עדותם של הצדדים השלישיים ושל מר יעקוב אזובל ישמעו ביום הדיונים השני.
5.ב"כ הצדדים ידאגו לזמן את העדים מבעוד מועד, עד שלא יתייצב ולא זומן כדין, עדותו לא תשמע ותצהירו יוצא מתיק בית המשפט.
6.לנוכח הצהרתה של ב"כ צד ג' 1 ו- 2, כי אין ברשותה חוות דעתה לענין החתימה על התוכנית, אינני רואה לנכון להיעתר לבקשת ב"כ התובעים בסוגיה זו.
7.תם קדם המשפט.
ניתנה והודעה היום כ"ג תמוז תש"ע, 05/07/2010 במעמד הנוכחים.
אורן שוורץ, שופט
הוקלד על ידי: ויקי שאדי