אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> אברהם נ' ש.א. פרומט סחר ושרותים (1994) בע"מ

אברהם נ' ש.א. פרומט סחר ושרותים (1994) בע"מ

תאריך פרסום : 23/05/2011 | גרסת הדפסה

ס"ע
בית דין אזורי לעבודה חיפה
17207-01-11
18/05/2011
בפני השופט:
אסף הראל

- נגד -
התובע:
גלית אברהם
הנתבע:
ש.א. פרומט סחר ושרותים (1994) בע"מ

החלטה

1.הפלוגתאות בתובענה זו הן, כדלקמן:

א.האם פוטרה התובעת – כטענתה – עקב היותה אישה ואם ולאור רצון הנתבעת "לנקום בה" על שנכנסה להריון בתקופת ההעסקה, או שמא – כטענת הנתבעת – פוטרה התובעת עקב חוסר שביעות רצון מתפקודה המקצועי וללא תלות בהיותה אישה או אם או רצון לנקום בה בשל אלה?

ב.האם – כטענת התובעת - עובר לפיטוריה לא קוים לה שימוע כדין?

ג.לעניין טענת התובעת בעניין הפרת חוק שוויון הזדמנויות בעבודה – האם, כטענת התובעת, שינתה הנתבעת את תפקיד התובעת לאחר חזרתה מחופשת הלידה והאם ניתנה לה זכות טיעון בעניין זה.

ד.זכאות התובעת לסעדים הכספיים הנתבעים על ידה.

2.ניתן בזה צו גילוי ועיון כללי במסמכים לפיו על כל צד לגלות לרעהו בתצהיר, עד ליום 18/6/11, את כל המסמכים שיש בידו והם רלוונטיים לשאלות שבמחלוקת בתיק זה. הצדדים יצרפו העתק המסמכים לתצהיריהם.

3.התובעת תגיש תצהירי עדות ראשית מטעמה, לא יאוחר מיום 1/8/11. לתצהירים יצורפו כל המסמכים עליהם מתבססת תביעתה. עותק ישלח ישירות לב"כ הנתבעת.

הנתבעת תגיש תצהירי עדות ראשית מטעמה תוך 30 ימים מיום קבלת תצהירי התובע. לתצהירים יצורפו כל המסמכים עליהם מתבססת הגנתה. עותק ישלח ישירות לב"כ התובע.

4.לא הוגשו תצהירי התובעת במועד, תמחק התובענה על הסף עפ"י תקנה 44 לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין), התשנ"ב-1991. לא הוגשו תצהירי הנתבעת במועדם, יראה הדבר כאילו אין בדעת הנתבעת להביא ראיות.

על המצהירים להתייצב לחקירה על תצהיריהם במועד כפי שייקבע.

סירב עד לאמת דבריו בתצהיר או שלא עלה בידי אחד הצדדים לבוא עמו בדברים, יגיש אותו צד למזכירות בית-הדין בקשה להזמנת אותו עד שיעיד בפני בית-הדין במועד הנ"ל. בבקשה האמורה יפרטו הסיבות בגינן מבוקש להעיד עדים שלא בתצהיר ועיקרי העדות. על כל צד המבקש להעיד עדים מטעמו שלא באמצעות תצהיר, להגיש את הבקשה להזמנת עדים בד בבד עם הגשת תצהירי העדות הראשית. עותק מהבקשה ישלח ישירות לב"כ הצד שכנגד.

5.לעיוני ביום 7/8/11 לשם מעקב אחר הגשת תצהיר התובעת.

6.המזכירות תקבע התיק לדיון הוכחות בפני מותב לפי סדר התיקים מסוגו וזאת לאחר שיוגשו תצהירי התובעת. בתום דיון ההוכחות, יסכמו הצדדים בע"פ ככל שלדעת בית הדין הדבר מתאפשר לפי לוח הזמנים של בית הדין.

ניתנה והודעה היום י"ד אייר תשע"א, 18/05/2011 במעמד הנוכחים.

אסף הראל, רשם

הוקלד על ידי: ענבל כהן

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ