אינדקס עורכי דין | פסיקה | המגזין | טפסים | פסקדין Live | משאלים | שירותים משפטיים | פורום עורכי דין נגישות
חיפוש עורכי דין
מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> ת"א 20692-10-11 אמזלג ואח' נ' יוחאי ואח'

ת"א 20692-10-11 אמזלג ואח' נ' יוחאי ואח'

תאריך פרסום : 30/07/2014 | גרסת הדפסה

ת"א
בית משפט השלום פתח תקווה
20692-10-11
07/07/2014
בפני השופטת:
ריקי שמולביץ

- נגד -
התובעים:
1. משה שמעון אמזלג
2. מכוניות מוניטין רחובות בע"מ
3. כל הנדל"ן בע"מ

עו"ד רזיאל בלום
הנתבעים:
1. גל יוחאי
2. גיטה בירגר
3. דוד בירגר
4. דורון בירגר
5. ר.פ.ג בע"מ ניתנה הסכמה למתן פסק דין
6. .
7. שלום ציון אבוקסיס
8. הושייר קהרמני

עו"ד רם שכטר
עו"ד יצחק זקס - הסתיים
פסק דין
 
 
   
 

7.שלום ציון אבוקסיס

8. הושייר קהרמני

 

ע"י ב"כ עו"ד רם שכטר

 

 

פסק דין

 

תביעה לסעד הצהרתי, כי הסכם השכירות עם התובעים או מי מהם ביחס לנכס הידוע כחלקה 768 בגוש 3703 הנמצאת ברחוב הרצל 180 ברחובות (להלן: "החלקה" או "הנכס" או "המושכר") תקף וכי התובעים או מי מהם זכאים למעמד מתמשך של שוכר בחלקה וכי ההסכמים שנחתמו בין נתבעים 4-1 לבין נתבעים 5, 6 ו/או 7 בטלים ומבוטלים. בנוסף עתרו התובעים להורות לנתבעים 5, 6 ו- 7 לפנות ולסלק ידם מהחלקה.

 

רקע

 

  1. ביום 9.2.1994 נחתם בין נתבעים 4-1 (הדמות הדומיננטית ביניהם הוא נתבע 3, מר דוד בירגר, להלן: "בירגר") לבין חברת מכוניות מוניטין רחובות בע"מ ובעל השליטה בה מר משה אמזלג (להלן: "מכוניות מוניטין" ו"אמזלג") הסכם השכרת החנות הצפונית וחלק מהשטח הבלתי בנוי של החלקה, לתקופה של 5 שנים מיום 1.3.1994 ועד יום 28.2.1999 (נספח ב' לתצהיר אמזלג) (להלן "ההסכם העיקרי").

    נתבעים 4-1 יכונו להלן "בעלי הנכס".

    בהסכם העיקרי נקבע, כי השוכרים מתחייבים לפנות המושכר בתום תקופת השכירות וזאת ללא צורך בהודעה מוקדמת או תוך 10 ימים מהודעת פינוי של בעלי הנכס במקרה של הפרה יסודית (סעיף 10).

     

  2. ביום 1.3.1999 נחתמה על ידי אמזלג ובירגר תוספת להסכם אשר נרשמה בכתב יד ואשר במסגרתה נקבע: "מוסכם בין הצדדים על ארכה עד 1.3.2002 ובמידה ולא תבוצע בניה במקום עד תחילת הבניה המשכירים מתחייבים לתת לשוכרים אפשרות לקבל חנות + חניון לאחר הבניה בתנאים ובמחיר שיהיו מקובלים במחיר שוק ועל שני הצדדים" (נ/12, נ/17).

     

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


חזרה לתוצאות חיפוש >>
שאל את המשפטן
יעוץ אישי שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
* *   
   *
 

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

צור
קשר

כל הזכויות שמורות לפסקדין - אתר המשפט הישראלי
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ